Valutor:
Kundkorg: 0 items

Köp Clarks Skor På Nätet I Sverige - Fri Frakt

Frakt & Retur


Frakt

Internationella Beställningar Vi använder International Express Mail Service för alla internationella leveranser. Vi ansvarar för fraktkostnader. I allmänhet kommer produkterna att skickas 2-3 dagar efter mottagen beställning. Vänta ca 5-7 dagar från avsändandet.

Indragningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss omedelbart. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Beställningar levereras kan inte avbrytas. Avkastning i den osannolika händelsen av fabrikationsfel, som skulle ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara, skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Produkten måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, med undantag för åter strumpa / bearbetning 20% ​​avgift. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av egendom är ansvarig för konsumenten.

Utbyten

För att ändra en produkt, vänligen skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar från dagen för mottagandet, så länge de används och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är ansvarig för konsumenten.

tillbaka
Clarks Skor  |  Clarks Sandaler  |  Clarks Stövlar
Copyright © 2019 www.personalmatsalen.se. Powered by Clarks Skor
Du har IP-adress: 18.204.48.199

Köp Clarks Skor På Nätet I Sverige - Fri Frakt

Fri Retur Och Prisgaranti Med 30 Dagar Öppet Köp.